Robertssons Transporter AB

Transport av motorbåt Solna

JAG GER DIG

Personlig service

Det kan i många fall vara billigare att vända sig till någon av de större transportföretagen, men då får du inte den personliga servicen som du får av mig. Mitt smidiga ekipage tar sig fram med lätthet och jag erbjuder min hjälp både med transport av motorbåt Solna och runt om i landet.

Trygghet

Som kund kan du känna dig helt trygg, jag ser till att transporten kommer fram i oskadat skick och i tid. Täckta transporter skyddar dessutom mot väder och vind, fågelspillning och dylikt. Mina släp är helt utan reklam och marknadsföring, då jag värdesätter diskretion.

Pålitlighet

Det är ingen slump att jag är en av Sveriges största leverantörer av båttransporter men även utför ett stort antal övriga transporter årligen. Pålitlighet är någonting som är kännetecknande för mig. Både du och det som ska transporteras får det bästa omhändertagandet av mig.

MINA TJÄNSTER

Ord från kunder

Fantastiskt service, och punktlig vid varje leverans! Kan varmt rekommenderas!

Von Auto AB, Jönköping

”Vi har använt Magnus på Biltransporten vid ett antal uppdrag vid transport av olika båtar, både nationellt som internationellt, och är mycket nöjda. Med gedigen erfarenhet, noggrannhet och punktlighet levererar Magnus på Biltransporten enligt samma höga kvalité som vi ställer på alla våra leverantörer.”

Mattias Heribertsson

HÅLLÖ MARIN

”Vi har anlitat Biltransporten under några år. Vi och våra bilköparkunder har aldrig blivit besvikna. Trevligt bemötande samt säker och trygg transport. Vi kan varmt rekommendera Magnus Robertsson som transportör av er entusiastbil eller båt.”

M-K Classic Cars AB

”Hit kan jag varmt rekommendera er att vända er när ni behöver hjälp med transport. Magnus är riktigt proffsig och kunnig och jag känner mig trygg när han lastar bil för mig. Täckta släpet är min favorit då bilarna alltid kommer fram lika rena som när dom hämtades. Snabb och bra service!

Jimmy

Backman Bil AB

”Magnus hämtar alla bilar jag köper i Europa till min bilsamling. Jag kräver högsta sekretess, nogrannhet och kommunikation då det är bilar i miljonklassen. Han är en mycket viktigt del av mina bilinköp.
WA

Transport av motorbåt Solna

Välkommen till Robertssons Transporter AB i Jönköping. Mitt företag är en ledande leverantör av täckta transporter för bilar, båtar, husvagnar och traktorer, etc. Jag är stolt över att kunna erbjuda mina kunder tjänster som är utformade för att möta deras specifika behov. Oavsett var du befinner dig kommer vi överens om tid och plats för hämtning och avlämning. Här finns erfarenheten för att få jobbet gjort på rätt sätt. Kontakta mig i dag för att få veta mer om mitt företag och hur jag kan hjälpa dig med dina transportbehov.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
13 hours ago
Biltransporten

Det var mest motorn i denna Nimbus 21DC som fångade Jonas intresse! En nyare Volvo Penta-diesel i ett yttre skal som behöver lite estetisk omsorg. Den låg på vinterförvaring i Göteborg när han gjorde upp affären för en tid sen, men batterierna är laddade och en första provtur skulle allt ske nu ikväll. ... See MoreSee Less

Det var mest motorn i denna Nimbus 21DC som fångade Jonas intresse! En nyare Volvo Penta-diesel i ett yttre skal som behöver lite estetisk omsorg. Den låg på vinterförvaring i Göteborg när han gjorde upp affären för en tid sen, men batterierna är laddade och en första provtur skulle allt ske nu ikväll.Image attachmentImage attachment
1 day ago
Biltransporten

Endast en ägare sen ny och i ett otroligt välvårdat skick! Inte konstigt att Martin i Åhus fattade tycke för denna fina Yamarin 63DC som var till salu i Stenungsund! Och den fina båtvagnen ingick ju i affären, så rubbet fick åka ner till Skåne idag. ... See MoreSee Less

Endast en ägare sen ny och i ett otroligt välvårdat skick! Inte konstigt att Martin i Åhus fattade tycke för denna fina Yamarin 63DC som var till salu i Stenungsund! Och den fina båtvagnen ingick ju i affären, så rubbet fick åka ner till Skåne idag.Image attachmentImage attachment
Load more

Kontakta mig

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta mig på följande sätt:

Ring/SMS/WA

0705-766 777

Få prisförslag

Önskar du få ett fordon transporterat? Fyll i uppgifterna nedan så återkopplar vi med prisuppgifterna snabbast möjligast!

Kontaktformulär
Intresserad av